m:agazin- Tehnologija kao temelj uspjeha najvećih svjetskih kompanija

Objavljeno: 15. 6. 2017 u 17:46h

Noviteti iz svijeta tehnologije i nauke, čuda modernog doba, odnos mašine i čovjeka, samo su neke od tema koje će se i ove subote, 17. juna, u 14:50 časova, na programu RTRS-a, naći u okviru TV emisije m:agazin.

Među izdvojenim sadržajima, gledaoci će imati priliku da saznaju više o velikom povratku Microsoft-a na svjetsko tržiše. Bilo je dovoljno da ovaj tehnološki gigant predstavi svoje nove uređaje i ubrzo zasjeni konkurenciju inovativnošću i jedinstvenim tehnološkim rješenjima.

Poznato je i da se velike svjetske kompanije sve više okreću društveno odgovornom poslovanju, a jedan od najvećih svjetskih proizvođača piva je privukao pažnju pivskom bocom koja je u potpunosti biorazgradiva, kao i proizvodnjom usjeva koji su otporni na efekte klimatskih promjena.

Imaćete priliku i da čujete iskustva pobjednika konkursa “m:tel te vodi na Roland Garros”, Aleksandra Skrobonje i Gorana Burudžije, koji su prethodni vikend proveli u Parizu, gdje su prisustvovali finalnom meču teniskog turnira Roland Garros.

Brojne druge zanimljivosti, korisne preporuke, savjeti i aktuelnosti, očekuju vas u 25 minuta m:agazina, a propušteno možete da nadoknadite putem YouTube kanala kompanije m:tel, gdje se nalaze sva dosadašnja izdanja m:agazina. Za sve ostale informacije, posjetite www.mtel.ba ili blog.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1065

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/magazin-tehnologija-kao-temelj-uspjeha-najvecih-svjetskih-kompanija/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot