Preuzmite besplatne dm Viber stickere

Objavljeno: 18. 5. 2017 u 23:00h

Jutro! Lakiram nokte, imam friz za šiz i stižem za pet minuta. Iscooliraj se dok ja kafenišem i trzni me kad šokiram račun. Kontaš?! Ako ne, no frks, ljubim te i grlim. Furam svoj fazon, a to je vrh vrhova!

Ova priča opisuje vašu svakodnevnicu, ili je scenarij malo drugačiji? Bitno je da imate veliki izbor a priču ćete svakako kreirati sami. Pa tako sve što mislite i osjećate a želite podijeliti sa svojim prijateljima, porodicom ili partnerom, putem Viber komunikacije od sada možete i zahvaljujući originalnim dm Viber stickerima.

Inicijator „Viber ideje“ u dm koncernu, dm drogerie market BiH, pokazao je da o svojim postojećim ali i potencijalnim kupcima misli i kada nisu u šopingu. Slijedeći trendove sve popularnije online komunikacije dm je svim korisnicima Viber aplikacije odlučio pokloniti seriju simpatičnih dm stickera.

Od danas besplatno downloadujte 24 dm Viber stickera i obogatite svoju Viber komunikaciju. Zanimljive poruke, kreirane za različite svakodnevne situacije, potvrđuju da dm u svakom trenutku zna kako se osjećate, a na vama je da to rado podijelite sa drugima. Uživajte u tome!

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1566

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/preuzmite-besplatne-dm-viber-stickere/||claudebot