m:agazin – Stigao je električni bicikl nove generacije

Objavljeno: 17. 5. 2017 u 21:03h

Televizijski projekat kompanije m:tel, emisija m:agazin, će u subotu, 20. maja, u 14:55 časova, u okviru programa Radio-televizije Republike Srpske, gledaocima predstaviti novosti i zanimljivosti iz svijeta tehnologije i nauke. Zabavu koju donosi voditeljski par, Vanja Partalo i Igor Kalaba, pratiće i korisne preporuke, savjeti i nevjerovatne tehnološke poslastice koje bi uskoro mogle da postanu dio čovjekove svakodnevice.

Jedna od takvih je i priča o „Volta“, električnom biciklu nove generacije, koji će vas povesti na nezaboravnu vožnju po brzini od oko 30km na čas, dugu čak 65 kilometara, i to sa svega jednim punjenjem.

Među izdvojenim sadržajima naći će se i priča o „Coodo“, hibridnom modelu kamperskih vozila, koji predstavlja neobičan spoj moderne arhitekture i minijaturnih domova. Ovi pokretni domovi su proizvedeni u Hamburgu, a mogu da posluže kao životni ili radni prostor bilo gdje u svijetu. Kako je to zaista moguće, saznajte u predstojećem m:agazinu.

Tradicionalno prijateljstvo i dobra saradnja Narodnog pozorišta RS i kompanije m:tel, nastavlja se i ove godine, sponzorstvom održavanja ovogodišnjeg Teatar festa, ali i pozorišne sezone 2017/2018. S tim u vezi, Vanja i Igor su i ovaj put bili u dobrom društvu, a gost emisije biće Nenad Novaković, direktor Narodnog pozorišta Republike Srpske, koji će otkriti više detalja o održavanju ove kulturne manifestacije.

Prethodna izdanja emisije m:agazin dostupna su i na YouTube kanalu kompanije m:tel, a za sve ostale informacije posjetite www.mtel.ba ili blog.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1470

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/magazin-stigao-je-elektricni-bicikl-nove-generacije/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])