Gastronomske čarolije Kitchen TV-a

Objavljeno: 10. 5. 2017 u 16:50h

Volite da eksperimentišete za šporetom i kuhinjskim pultom? Trebaju vam nove ideje i recepti? Želite da naučite nove kulinarske trikove i obradujete svoje ukućane ukusnim delicijama?

Za početak uzmite daljinski upravljač, TV podesite u pravcu kuhinje i odaberite poziciju 432 na kojoj se od 4. maja, u Open IPTV-ju, nalazi i Kitchen TV.

Prvi regionalni kulinarski TV kanal u potpunosti je posvećen kuvanju, ishrani, turizmu, kulturi, tradiciji i edukaciji o zdravim životnim navikama. Sadržaji Kitchen TV kanala  promovišu sve one lijepe i ukusne specifičnosti kuhinje sa naših prostora. Učite i kuvajte uz slavne šefove i majstore kulinarstva: Stevu Karapandžu i Lepog Brku, Nešu Travku … i zabavite se uz najbolje regionalne kulinarske emisije: “Čini i začini”, “Šefice”, “Katy the Cook”, “Sa slatkim na ti”, “Najbolje iz Srbije”, “Fit food”…

A ako se zamorite od kuvanja, na poziciji 431 očekuje vas Agro TV koji je 24 sata posvećen poljoprivredi i očuvanju životne sredine, ili na poziciju 430, gdje vas očekuje Ženska TV na kojoj možete pratiti studijske talk-show emisije koje vode poznata TV lica, ali i interesantne dokumentarne emisije, popularne serije i filmove.

Uzmite daljinski u svoje ruke i uživajte uz Open IPTV.

Za više informacija posjetite stranicu open.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1377

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/gastronomske-carolije-kitchen-tv-a/||claudebot