Podigni tempo i odbaci ograničenja

Objavljeno: 5. 5. 2017 u 21:18h

Stižu odlične vijesti iz m:tel-a – Moj Mix postpaid tarife ovog proljeća su još bolje i primamljivije!

Pored toga što možete izabrati najbolju kombinaciju minuta, poruka i mobilnog interneta, od sada su tu i skoro pa neograničeni razgovori prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH. Što je najvažnije, cijena pretplate je ostala ista, a bonusi za razgovore su i do 10 puta veći.

Moj Mix tarife vam, pored neograničene komunikacije, nude i mogućnost kupovine mobilnih telefona najpoznatijih svjetskih brendova po cijenama već od 1 KM.

Ovog proljeća m:tel uz tarifu Moj Mix Extra izdvaja odlične telephone po odličnim uslovima. Cijena mjesečne pretplate za ovu tarifu iznosi 45,63 KM a u okviru nje dobijate: 3000 minuta prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u BiH, 100 minuta prema mobilnoj mreži mts u Srbiji, neograničene SMS-ove i 4 GB mobilnog interneta.

Uz tarifu Moj Mix Extra:

Samsung Galaxy A5 (2017) iznosi 584 KM uz ugovor na 24 mjeseca, odnosni 720 KM uz ugovor na 12 mjeseci.

Samsung Galaxy J5 2016 uz ugovor na 24 mjeseca iznosi 168 KM, a uz ugovor na 12 mjeseci 300 KM.

HTC Desire 628 DS iznosi 204 KM uz ugovor na 24 mjeseca, odnosno, 342 KM uz ugovor na 12 mjeseci.

Sony Xperia E5 uz ovu tarifu iznosi 1 KM uz ugovor na 24 mjeseca, odnosno, 338 KM uz ugovor na 12 mjeseci.

Uz Moj Mix podignite tempo i komunicirajte bez ograničenja i naravno ne zaboravite da telefone možete da kupite i na rate.

U cijene je uračunat PDV, a za više informacija posjetite www.mtel.ba, najbliže m:tel prodajno mjesto ili pozovite 0800 50 000.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1535

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/podigni-tempo-i-odbaci-ogranicenja/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot