15. PRO PR okuplja PR praktičare iz regije

Objavljeno: 2. 2. 2017 u 17:49h

Jubilarna, 15. PRO PR konferencija održaće se od 6. do 9. aprila 2017. u Termama Tuhelj te će okupiti dvjestotinjak regionalnih i evropskih komunikacijskih stručnjaka.

Ove godine pripremljen je program s zanimljivim temama koje pokrivaju gotovo sva područja komunikacijskog menađžmenta.

Na konferenciji vas ocekuju predavanja 13 komunikacijskih strucnjaka, 3 panel diskusije o temama vezanim za komunikaciju u javnoj upravi, brendiranje i medije, te edukacija o digitalnim komunikacijama koja ce se odrzati u sklopu „Digital hour-a“.

Predprijavni period traje do 15.02.2017. i kotizacija je 525,00 €.

U kotizaciju su uključeni smještaj u hotelu, puni pansion, predavanja, panel diskusije, turističke izlete i PRO PR svečana večera.

Osiguran i popust od 20% u periodu od 3. do 11.04. na letove Sarajevo – Zagreb za sve učesnike PRO PR konferencije.

Program i prijavu mozete preuzeti na www.pro-pr.com

Sluzbeni jezik konferencije je engleski.

Najnovije informacije pratite na drustvenoj mreži Facebook.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1461

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/15-pro-pr-okuplja-pr-prakticare-iz-regije/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot