Neka 2017. godina bude obojena muzikom

Objavljeno: 13. 1. 2017 u 20:56h

Kompanija m:tel je kroz društveno odgovorno poslovanje pružila podršku mnogobrojnim muzičarima i muzičkim događajima širom Bosne i Hercegovine tokom prethodnih godina, a dobra praksa je nastavljena i u 2017. godini.

m:tel je podržao realizaciju novogodišnjeg programa u Banjaluci, te smo u novu godinu ušli nastupima Aleksandre Radović, Tijane Dapčević, Dušana Svilara i Lukijana Ivanovića.

Pravoslavna Nova godina koju dočekujemo 13. januara, biće obilježena velikim muzičkim spektaklom, nastupom Gorana Bregovića i Bijelog dugmeta na banjalučkom Trgu Krajine. Koncert će početi u 23.00 časa i trajati sve do 1.00 čas iza ponoći. Nastup velikana ex-Yu roka će biti odlična prilika za podsjećanje na mnogobrojne hitove iz njihovog muzičkog opusa koje i dalje vole i slušaju sve generacije.

Promovišući komunikaciju krz njen najljepši oblik, a to je komunikacija umjetnošću, odnosno muzikom, kompanija m:tel je pripremila i iznenađenje za Frend korisnike koji će uskoro uživati uz odličan muzički poklon.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1281

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/neka-2017-godina-bude-obojena-muzikom/||claudebot