Budi Frend – budi bez brige

Objavljeno: 5. 10. 2016 u 13:51h

Postoji  plan kako da budeš Frend, a da uživaš u benefitima postpaid-a, da uvijek imaš dovoljno novca na računu, a ako koristiš mobilni internet, da si uvijek on line, a uz to i da uštediš.

Kako? Lako

Moćni, Mudri, Neumorni i Snalažljivi Frend su planovi kreirani prema potrebama m:tel Frend korisnika. U samo nekoliko koraka, možeš aktivirati mjesečne planove u okviru kojih se nalaze minuti za razgovor, SMS-ovi, i(ili) mobilni internet, a neki od njih ti nude negraničen Facebook ili Viber.

Uz MOĆNI Frend za 19 KM dobijaš 200 minuta, 200 SMS-ova, 1 GB mobilnog interneta i potpuno neograničeni Viber.  MUDRI Frend ti za 12 KM nudi 100 min, 100 SMS-ova i 200MB mobilnog interneta. NEUMORNI Frend košta 12 KM,  a dobijaš 1GB mobilnog interneta i neograničeni Facebook. SNALAŽLJIVI Frend za 8 KM ti omogućava 80 minuta razgovora i 80 SMS-ova.

Frend plan aktiviraj putem servisa Moj meni *100#, putem m:go aplikacije ili pozivanjem kratkih kodova.

Aktivaciju svog tarifnog plana možeš izvršiti i u bilo kojem m:tel prodajnom mjestu.  Imaj na umu da se Frend tarifni planovi automatski obnavljaju svaki  mjesec,  ukoliko imaš dovoljan iznos na Frend računu, dok ne izvršiš deaktivaciju.

Više informacija potraži na www.mtel.ba. ili pozovi besplatno m:tel Call centar na 066 10 10 10.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1627

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/budi-frend-budi-bez-brige/||claudebot