Open IPTV-Frekvencija za najbolji filmski i serijski program

Objavljeno: 29. 9. 2016 u 15:23h

Nove ponude u Open IPTV-u…

Premijeru fantastičnog trilera, film “Put pobjednika”,  možete pogledati na televizijskom kanalu HBO, u nedjelju, 2. 10. u 20.00 časova. Vil Smit glumi u „Putu pobjednika“, dramatičnom trileru zasnovanom na istinitoj priči o američkom imigrantu doktoru Benetu Omaluu, izvanrednom forenzičkom neuropatologu, koji je prvi otkrio postojanje hronične traumatske encefalopatije, oboljenja mozga profesionalnih fudbalera, i borio se da istina izađe na vidjelo. Omaluova emotivna istraga ostavlja ga na milost i nemilost jedne od najmoćnijih – i najvoljenijih – svjetskih institucija.

Još jedno premijerno izdanje, film “Divlja bašta”, biće emitovan na kanalu HBO, 3.oktobra u 10.20 časova. „Divlja bašta“ je romantična avanturistička priča inspirisana životom Meri Rejnolds, mlade pejzažne arhitektice riješene da očuva prirodu. Nasamarena u okrutnom dablinskom svijetu poznatih, Meri gaji slabašnu nadu i nema nikakvu budućnost, ali zato ima ideju koja može promijeniti Zemlju. Ali, kako da se švorc neznanka usudi da se nadmeće na Olimpijadi baštovanstva sa princom Čarlsom? Mimo svih izgleda, Meri kreće na etiopijsku odiseju da dovede čovjeka koji joj može pomoći. Kad muškarac, čiji je zadatak da učini da pustinja ponovo procvjeta, susretne ženu koja učestvuje u takmičenju u baštovanstvu, među njima se rađa strast, zajedno sa snagom da promijene svijet.

Od 4. oktobra 2016. godine, utorkom od 22.00 časova na TV kanalu FOX life, možete pogledati premijeru 2. sezone humorističke serije “Izbaci mamu uljeza”. U ovoj sezoni, Džil odlučuje da je vrijeme da se vrati na posao u modnom časopisu, gde će se uskoro sukobiti s bivšim šefom, koji je ujedno i njen bivši zakleti neprijatelj. Dok se Džil trudi da ponovo povrati karijeru, Endi uzima odmor da bi brinuo od djeci, saznavši ubrzo da je posao “gospodina mame” teži nego što je mislio. Preporučujemo urnebesni humoristički serijal koji je postigao rekordnu gledanost u regionu.

Herojski akcioni triler „Najslavniji čas“ je izvanredna istinita priča o najvećem spasilačkom poduhvatu u istoriji Obalske straže. Snažna oluja zahvatila je Novu Englesku 18. februara 1952. i zavijala gradove na istočnoj obali, razarajući brodove koji su joj se našli na putu, uključujući SS Pendlton, tanker s naftom ukotvljen u Bostonu, koji je doslovno pocijepala napola, zarobivši 30 mornara u potpalublju. Kao stariji komandant na brodu, prvi oficir palube Rej Sajbert ubrzo shvata da mora da preuzme odgovornost za spasavanje preplašene posade i inspiriše ljude da zaborave na međusobne razlike i zajedničkim snagama izdrže udare jedne od najgorih oluja koje su pogodile istočnu obalu. U međuvremenu, vijest o katastrofi stiže do stanice Obalske straže u Čatamu u Masačusetsu i vodnik prve klase Danijel Klaf naređuje odvažnu operaciju spasavanja zarobljenih članova posade. Pogledajte na TV CINEMAX u petak, 7.10. 2016. godine u 21.40 časova

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1079

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/open-iptv-frekvencija-za-najbolji-filmski-i-serijski-program/||claudebot