m:bojanka – još jedna korisna Android aplikacija za najmlađe

Objavljeno: 19. 9. 2016 u 19:27h

Nakon aplikacija „m:bajke“  i  „m:ozgalica“,  iz kompanije m:tel stiže još jedna interaktivna zanimacija koja će oduševiti najmlađe korisnike mobilnih uređaja. Bojanke su oduvijek bile jedna od najpopularnijih aktivnosti za djecu, a sada je interaktivno bojenje, u vidu Android aplikacije „m:bojanka“ stiglo i na ekrane pametnih telefona.

Svjesni primamljivosti modernih tehnologija najmlađoj populaciji, ali i svih opasnosti i neprilagođenih sadržaja koje one nose sa sobom, u kompaniji m:tel nastavljaju da ulažu u razvoj aplikcija prilagođenih mališanima.

Aplikacija „m:bojanka“ predstavlja korisnu zanimaciju namijenjenu najmlađem uzrastu uz mogućnost izbora između igre sa bojama i zvukovima. Bojanka je tradicionalna igra bojenja, u kojoj će najmlađi imati priliku da oboje ilustracije životinja, svakodnevnih predmeta i poznatih građevina čiji su im prikazi predstavljeni na početku igrice. Sa druge strane igra zvukova omogućiće im da se edukuju i zabave, dok pogađaju različite zvukove koji dolaze iz prirode ili ih proizvode različite mašine i alati.

Uz igre prilagođene dječijem uzrastu, vaše pametne telefone možete slobodno i bez bojazni prepustiti u ruke mališana, jer će uz njih, svoje slobodno vrijeme od sada korisno provoditi.  Aplikaciju “m:bojanka” moguće je besplatno preuzeti u Google Play prodavnici, u kojoj ćete pronaći i dobro poznate „m:ozgalicu“ i „m:bajke“.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1805

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/mbojanka-jos-jedna-korisna-android-aplikacija-za-najmlade/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot