Premijere novih serija i filmova u ponudi Open IPTV-ja

Objavljeno: 25. 8. 2016 u 16:37h

Ne propustite nove filmske pustolovine.
Film “Nestala”, režiserski debi Bena Afleka, možete pogledati na TV CINEMAX, 27.8.2016. u 20.50 časova. To je snažan pogled sa strane na istragu o tajanstvenom nestanku djevojčice. Dva mlada detektiva (Kejsi Aflek i Mišel Moanhen) su unajmljena da se detaljnije pozabave jednim slučajem i ubrzo će otkriti da ništa nije onako kako djeluje na prvi pogled. Na kraju će morati da žrtvuju sve – svoju vezu, psihičko zdravlje, pa čak i živote – da bi našli izgubljenu djevojčicu. U filmu takođe glume dobitnik Oskara Morgan Friman i glumac nominovan za nagradu Oskar Ed Haris (za ulogu u filmu Polok).

Od 29. avgusta 2016. godine, ponedjeljkom u 22.00 časa, na kanalu TV FOX Life čeka nas premijera i 4. sezona serije “Ljubavnice”. Prošlo je godinu dana od noći u kojoj se Džos susrela sa opasnim Vilsonom i ona mora ponovo da proživi tu bolnu uspomenu dok svjedoči na suđenju u kojem je on okrivljen za ubistvo. Uprkos tome što sada žive zajedno, Mark nije našao stalan posao, a Ejpril brine jer misli da Lusi prebrzo odrasta. Karen se navikava na ulogu majke dok njen privlačni bebisiter (gost serije Džeri O’Konel) primjenjuje naizgled neopravdane mjere. U međuvremenu, Hari i Džos preduzimaju sljedeći korak u vezi, ali nevolja je možda na pomolu jer Džos još nije potpuno izliječena od prošlosti.

Dan kasnije, od 30. avgusta, utorkom u 22.00 časa, na FOX TV-u možete pogledati premijeru 2. sezone serije “Vejvard Pajns”. Glavne uloge tumače Džejson Patrik, Džimon Hansu, koji je dva puta nominovan za nagradu Oskar i Houp Dejvis, koja je osvojila nagradu Emi, a nominovana je za nagradu Zlatni globus. Druga sezona, od ukupno deset, nastavlja se nakon šokantnih događaja iz završnice prve sezone. Stanovnici Vejvard Pajnsa bore se protiv gvozdene vladavine Prve generacije. Dr Teo Jedlin (Patrik), novi stanovnik Vejvard Pajnsa, budi se nakon prestanka svjesnih funkcija i nađe se usred ove pobune. On pokušava da shvati šta je zapravo Vejvard Pajns i da pomogne da se sačuva ugrožena ljudska rasa. U najkraćem, sjajan psihološki triler.

Televizijski kanal HBO 3 nam donosi 3. epizodu serije “Generacija ubica” koja je na programu posljednji dan avgusta, 31.8. u 21.00 čas. Mini serija HBO “Generacija ubica” prati prvih 40 dana rata u Iraku, poznatog kao “Operacija iračka sloboda”, kroz prizmu i akcije Prvog izviđačkog bataljona koji je predvodio invaziju 2003. godine. “Generacija ubica” je zasnovana na romanu Evana Rajta koji je pratio Prvi izviđački bataljon i objavljivao priču kroz seriju članaka za časopis “Roling Stoun”. Dva prava marinca koje serija opisuje – narednik Erik Koher i kaplar Džefri Karisalez – pružili su veliki doprinos snimanju ove serije kao savjetnici. Treći marinac Prvog izviđačkog bataljona, narednik Rudi Rejes, pojavljuje se u seriji i glumi sebe. Fenomenalna ratna priča.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1603

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/premijere-novih-serija-i-filmova-u-ponudi-open-iptv-ja/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])