M:tel i „Frend Party karneval“ na najposjećenijim kupalištima i bazenima

Objavljeno: 15. 8. 2016 u 16:37h

„Frend Party karneval“ naziv je neobične akcije kompanije m:tel koja će se u periodu od 15. do 21. avgusta održati u devet gradova gdje će biti upriličena nesvakidašnja zabava za sve posjetioce.

Karnevalska čarolija će se održavati uporedo sa trajanjem Olimpijskih igara, a donijeće i dašak kulture koja je karakteristična za Brazil, zemlju domaćina najvećih sportskih igara.

Akcija će osim dobre zabave poslužiti i kao prilika za bolje upoznavanje sa aktuelnim Frend ponudama u okviru koje su za sve korisnike ove mreže i u avgustu omogućene brojne pogodnosti i popusti. Tako se u sklopu ove ponude može ostvariti i do 50% popusta kupovinom dopuna u vrijednosti preko 20KM, ali i osigurati povoljnija komunikacija tokom boravka u Srbiji i Crnoj Gori lišena troškova rominga.

„Frend Party tim“ koji će predvoditi karneval u posebno opremljenim vozilima zaustaviće se na popularnim kupalištima i bazenima, gdje će za prisutne biti upriličena dobra zabava uz DJ-eve, jedinstvena i zabavna takmičenja na otvorenom i vrijedni pokloni za pobjednike neobičnih karnevalskih izazova. Tako će posjetioci imati priliku da se oprobaju u igrama poput šutiranja na koš, ples sa hulahopom, limbo ples (prolazak ispod letvice), igru u parovima sa zastavama i balonima, a najsrećnije očekuju i neobični pokloni.

A kad ste na plaži, naravno da želite biti on line i dijeliti zanimljive fotografije i video klipove na društvenim mrežama. Frend ovog ljeta donosi četiri odlične opcije za mobilni internet koje možete aktivirati u svakom trenutku i na svakom mjestu.

Kako je najavljeno iz kompanije m:tel, karneval će svoj put koji će započeti 15. avgusta u Banjaluci obojiti smijehom, muzikom i dobrom zabavom, a potom će se zaputiti i ka sljedećim gradovima:

  • Prijedor 16. avgusta,
  • Kozarac 16. avgusta,
  • Gradiška 17. avgusta,
  • Laktaši 17. avgusta,
  • Srbac 18. avgusta,
  • Teslić 19. avgusta,
  • Doboj 20. avgusta i
  • Bijeljina 21. avgusta

Informacije o Frend ponudi kompanije m:tel mogu se pronaći putem stranice www.mtel.ba , a detalji u vezi sa putanjom i sadržajima u sklopu “Frend Party karnevalom” će se moći pratiti putem bloga ili oficijelne Facebook stranice kompanije m:tel.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1663

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/mtel-i-frend-party-karneval-na-najposjecenijim-kupalistima-i-bazenima/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot