Philips 40” Android TV – prefinjenost u vašem enterijeru uz Open!

Objavljeno: 21. 7. 2016 u 19:29h

Iskoristite aktuelne pogodnosti Open ponude do kraja jula – odaberite jedan od Open IPTV paketa ili pridružite Open IPTV uslugama koje već koristite i ostvarite popust od 10% na cijenu pretplate u periodu od 24 mjeseca. Samo uz Open, krstarite svojim omiljenim društvenim mrežama ili razgledajte sadržaje na You Tubu na velikom ekranu svog televizora.

Imate Open i još uvijek niste iskoristili mogućnost nabavke televizora po povoljnim uslovima?

Preporučujemo Philipsov model 40PFS5501/12 čiji Android operativni sistem uz snagu dvojezgarnog procesora omogućava  navigaciju, pokretanje aplikacija i reprodukciju video-zapisa na izuzetno brz i zabavan način. Riječ je o elegantnom, izuzetno tankom FHD LED televizoru s tehnologijom Pixel Plus HD, dijagonale 102 cm (40”) koji  zahvaljujući posebnom softveru analizira sliku u 6400 različitih zona i pruža zaista realističan vizuelni doživljaj. Takođe, zahvaljujući korišćenju suptilnih kombinacija boja i kvalitetnih materijala u izradi ovog televizora, lako se uklapa u svaki interijer i nudi potpuno novo iskustvo gledanja filmova, sportskih prenosa i upotrebu android aplikacija.

Ne oklijevajte, uputite se u najbližu m:tel poslovnicu i kupite ovaj TV na 12 rata sa preporučenom cijenom od 62 KM (sa PDV-om) uz Open Trio Extra paket. Takođe, odabirom ovog paketa dobijate i tri mjeseca gratis Pickbox videoteku.

Izuzetne performanse ovog Philipsovog uređaja s velikim ekranom Full HD rezolucije, sigurni smo, ispuniće očekivanja i najzahtjevnijih korisnika.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1185

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/philips-40-android-tv-prefinjenost-u-vasem-enterijeru-uz-open/||claudebot