Novi ekskluzivni naslovi u ponudi Open IPTV-ja

Objavljeno: 14. 7. 2016 u 19:17h

Krimi-dramu “Ubica veselog lica”, na kanalu HBO, možete pogledati u udarnom terminu 15.7.2016. u 20.00 časova.

„Ubica veselog lica“ je inspirisan stvarnim događajima i prati potjeru i hvatanje serijskog ubice Kita Hantera Džespersona. Nakon neuspjelog braka, perspektivni policajac Džesperson postaje kamiondžija i poslije svađe davi svoju prvu žrtvu. Sutradan se vraća na ulicu i narednih pet godina krstari zemljom i ubija najmanje osam žena.

Nakon lažnog priznanja neke žene da su ona i njen momak odgovorni za jedno od njegovih ubistava, Džesperson se podsmjeva vlastima šaljući mnogo uznemirujućih pisama novinskim urednicima, pa čak i švrljajući priznanja na odmaralištima pored auto-puta, govoreći da voli da ubija svoj žrtve. Pošto je svoje morbidne poruke potpisivao smajlijem, dobio je čuveni nadimak “Ubica veselog lica” i zauvijek ostavio zastrašujući trag…

“Gospođa Haris” je čuveno holivudsko filmsko ostvarenje, a TV CINEMAX  ga prikazuje  u subotu, 16.7. u 20.00 časova.

Ljubav je patnja. Niko to nije znao bolje od direktorke pripremne škole i dugogodišnje ljubavnice proslavljenog “Skersdejlskog doktora za dijete” Hermana “Haja” Tarnovera, koja je okončala burnu četrnaestogodišnju vezu ubistvom čuvenog ljekara, zločinom koji je pokrenuo bizarno suđenje gospođi Haris. Anet Bening, nominovana za Oskara, glumi sa dobitnikom Oskara Benom Kingsijem u ovoj tragičnoj, hirovitoj i nevjerovatnoj priči o Džin Haris, direktorki pripremne škole, koja je početkom osadesetih završila na naslovnim stranama nakon što je ubila svog slavnog ljubavnika u predgrađu Njujorka. Prefinjena i obrazovana, gospođa Haris nije djelovala kao vjerovatni počinilac ubistva, ali nakon petnaest godina tolerisanja Tarnoverovih nevjerstava i sve veće zavisnosti od lijekova, od kojih joj je neke prepisao Tarnover, njena ljubav se pretvorila u nešto mnogo mračnije. Da li je bila kriva za ubistvo sa predumišljajem, kako je to tvrdilo tužilaštvo, ili je slučajno ubila Tarnovera dok je pokušavala da izvrši samoubistvo kako se ona klela?

Ekskluzivno, od 18. jula, ponedjeljkom u 20.55 časova na National Geographic kanalu možete pogledati premijeru četvrte sezone serije “Jukonsko zlato”.

Cijena zlata je na istorijskom maksimumu, a kada vrijednost zlata skače, isto se dešava sa zlatnom groznicom. U četvrtoj sezoni Jukonskog zlata prisustvovaćemo još jednoj trci… Optimistični i uporni kopači u kanadskom Jukonu prevrnuće i posljednji kamen u potrazi za zlatom.

Kanal HBO preporučuje kultni film “Svita”, koji je na programu  20.7. 2016. u 20.00 časova

„Svita“, dugo očekivana filmska verzija nagrađivane hit serije kanala HBO, ponovo spaja originalnu postavu koju predvode Kevin Konoli, Adrijan Grenijer, Kevin Dilon, Džeri Ferara i Džeremi Piven. Filmska zvijezda Vinsent Čejs je ponovo sa svojom gradskom svitom – Erikom, Kornjačom i Džonijem – i ponovo sarađuje sa Arijem Goldom. Iako su s vremenom promjenili ambicije, veza među njima ostaje snažna dok krstare nemilosrdnim i hirovitim svijetom Holivuda.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1308

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/novi-ekskluzivni-naslovi-u-ponudi-open-iptv-ja/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])