M:tel-ova ponuda koju ćete lajkovati

Objavljeno: 11. 7. 2016 u 18:54h

Sigurno ste već čuli da vam kompanija m:tel u okviru svoje Open IPTV usluge sada nudi i korišćenje Facebook-a, Twitter-a i YouTube-a na vašem TV uređaju. Pri tome, nije potrebno da imate smart televizor, Open pretvara vaš postojeći televizor u smart.

Doživljaj korišćenja društvenih mreža na velikom ekranu, te pregledanja video-sadržaja na YouTube-u, novo je iskustvo koje će vas sigurno oduševiti. Ako ste već korisnik Open paketa, u prilici ste da besplatno pristupite ovoj novoj usluzi sve kraja avgusta 2016. godine i uvjerite se u sjajne mogućnosti i novu dimenziju vašeg televizora, koje vam Open pruža.

Preporučujemo vam da iskoristite promotivnu ponudu koja će vam donijeti popust, te do 31.07. odaberite jedan od Open IPTV paketa ili pridružite Open IPTV uslugu uslugama koje već koristite, i plaćajte mjesečnu pretplatu sa popustom od 10% čak 24 mjeseca. Pored toga, uz Open Trio Extra dobijate i gratis Pickbox videoteku tri mjeseca.

Naravno, Open nudi i mnogo drugih funkcionalnosti televizije budućnosti, a pored njih i bogatu ponudu TV uređaja na 12 rata i mobilnih telefona na 24 rate.

Sve informacije o m:tel-ovim uslugama i novim ponudama možete dobiti putem besplatnog telefona  0800 50 005, a tu su i m:tel prodajna mjesta, gdje takođe možete saznati sve što vas interesuje o ponudi kompanije.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 1262

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/mtel-ova-ponuda-koju-cete-lajkovati/||claudebot