Meggle mljekara i Proven potpisali ugovor o saradnji

Objavljeno: 11. 5. 2016 u 16:32h

Domaće kompanije Meggle BiH i Proven iz Sarajeva potpisale su danas ugovor o trogodišnjoj saradnji. Meggle BiH je lider bh. mliječne industrije, dok je Proven lider u proizvodnji i štampanju plastične ambalaže, upravo za proizvode mliječne industrije.

„Današnjim potpisivanjem ugovora o nastavku saradnje s Provenom pokazujemo da smo opredijeljeni za rast i jačanje bh. ekonomije, te da se na našem tržištu uz domaće resurse i kadrove mogu proizvoditi vrhunski proizvodi. Naši kupci zaslužuju kvalitetan domaći proizvod koji se nalazi u kvalitetnoj ambalaži i koji je proizveden prema najvišim standardima“, ističu u Upravi Meggle.

Upravo iz ovih razloga Meggle BiH nastavlja uspješnu saradnju s Provenom koji svoj uspjeh temelji na vrhunskoj kvaliteti proizvoda, kratkim rokovima isporuke, te brzim reakcijama na zahtjeve kupaca za novim artiklima.

„Prepoznati smo kao pouzdan dobavljač svih mljekara u Bosni i Hercegovini, ali i kao dobavljač najznačajnijih mljekara u regionu. Zaključivanje ugovora o saradnji s Meggle BiH, kao jednog od najvećih proizvođača mliječnih proizvoda u Bosni i Hercegovini, potvrda je i priznanje za naš tim ali i motiv za daljnji razvoj i unapređenje poslovanja“, istaknuo je Jasmin Terović, direktor kompanije Proven.

Ambalaža koju Proven proizvodi za mljekaru Meggle iz Bihaća su pakiranja za fermentirane mliječne proizvoda poput jogurta, kefira, pavlake, sira, vajkrema i sličnih proizvoda iz bogate ponude kompanije Meggle.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 4338

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/biznis/meggle-mljekara-i-proven-potpisali-ugovor-o-saradnji/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot