Otvoreno “groblje za izdajnike” kod Istanbula

Objavljeno: 29. 7. 2016 u 20:53h

Pučisti u Turskoj, koji su označeni kao izdajice i ubijeni tokom neuspjelog državnog udara 15. jula, sahranjeni su u blizini Istanbula nadomak jednog gradilišta, javila je danas agencija Fras pres na licu mjesta.

Turske vlasti odlučile su da na istom mjestu sahrane 24 osobe ubijene tokom neuspjelog puča na području pored kojeg radnici grade prihvatilište za pse lutalice.

Groblje je zatvoreno za javnost a ukoliko novinari žele da ga posjete, moraju da traže dozvolu i pratnju predstavnika turske bezbjednosti, naveo je AFP i dodao da su gradske vlasti Istanbula predložile “groblje za izdajnike”.

Tokom propalog puča stradalo je oko 270 osoba.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/svijet/otvoreno-groblje-za-izdajnike-kod-istanbula/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot