Federer ne igra do kraja 2016!

Objavljeno: 26. 7. 2016 u 20:32h

Švajcarski teniser Rodžer Federer saopštio je da neće nastupati na Olimpijskim igrama, ali i da će propustiti ostatak sezone! On je otkrio da je poslije razgovora sa doktorima odlučio da zaliječi operisano koljeno i vrati se potpuno spreman 2017. godine.

„Dragi navijači, ekstremno sam razočaran što objavljujem da neću predstavljati Švajcarsku na Olimpijskim igrama u Riju, kao i da ću propustiti ostatak sezone. Razmatrajući sve opcije poslije konsultacija sa doktorima i mojim timom, donio sam veoma tešku odluku da okončam 2016. jer mi je potrebna intenzivnija rehabilitacija zbog operacije koljena. Doktori su me savjetovali da ako želim da igram još nekokliko godina, onda moram da zaliječim koljeno i tijelo kako treba. Teško mi je što ću propustiti ostatak sezone. Ipak, pozitivna stvar je što sam shvatio koliko sam imao sreće kroz karijeru sa tako malo povreda. Ljubav koju imam prema tenisu, takmičenje, turniri i vi navijači, to ostaje netaknuto. Motivisan sam kao i uvijek i nadam se da ću se vratiti snažan i zdrav igrajući napadački tenis u 2017. Hvala na podršci“, napisao je Federer.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/svijet/federer-ne-igra-do-kraja-2016/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot