Držao taoca pune četiri godine!

Objavljeno: 21. 7. 2016 u 20:18h

Jedan Njujorčanin optužen je da je najmanje četiri godine držao kao taoca 81-godišnjeg ratnog veterana kako bi od njega prisvajao njegove penzione čekove i socijalnu pomoć, pišu danas američki mediji.

Peri Koniljo (43) uhapšen je sinoć u svojoj sobi u jednom motelu u okrugu Hajlands, odmah do sobe u kojoj je godinama držao penzionera, prenijela je agencija AP.

Motel se nalazi odmah do policijske stanice grada Hadson Veli.

Policija navodi da je Koniljo koristio brutalnu silu i zastrašivanje da bi ostarjelog veterana naveo da se ne opire.

Žrtva je svakog mjeseca primala po tri čeka, a ukupni iznos vrijednosti tih čekova se ne navodi.

Ratni veteran je prebačen u bolnicu radi procjene njegovog zdravstvenog stanja, dok se Koniljo nalazi u pritvoru, a određena mu je kaucija od 15.000 dolara.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/svijet/drzao-taoca-pune-cetiri-godine/||claudebot