Jelena i Aleksandra izbacile treće favorite na Vimbldonu

Objavljeno: 3. 7. 2016 u 17:57h

Jankovićeva i Krunićeva savladale sestre Čan sa Tajvana sa 6:2, 4:6, 6:2 i izborile plasman u treće kolo u konkurenciji parova

Odlučile su Jelena Janković i Aleksandra Krunić da igraju u dublu na Vimbldonu kako bi se što bolje pripremile za Olimpijske igre i ispostavilo se da je to bila odlična odluka.

Srpkinje su izborile plasman u osminu finala trećeg gren slema u sezoni tako što su eliminisale treće favorite sestre Čan sa Tajvana sa 6:2, 4:6, 6:2.

Mogle su njih dvije i u dva seta da savladaju Hao Čing Čan i Jung Jan Čan, ali su prokockale vođstvo od 3:1 u drugom setu. Ipak, u trećem su ostale mirne i pribrane i završile posao.

Naredni rival biće im bolji iz duela Gronefeld/Peške-Bertens/Larson.

izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/svijet/jelena-i-aleksandra-izbacile-trece-favorite-na-vimbldonu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])