Pokušao da otme djevojčicu u trgovini, hrabra majka ga zaustavila (VIDEO)

Objavljeno: 11. 6. 2016 u 15:25h

Snimak koji su zabilježile kamere u supermarketu u Hernandu na Floridi prikazuje požrtvovanu borbu majke protiv otmičara koji je planirao da otme njenu 13-godišnju ćerku.

Preko milion i po ljudi je u vrlo kratkom vremenskom periodu odgledalo ovaj snimak nakon što ga je na svojoj Fejsbuk stranici objavila policija, a podijeljen je 24.000 puta.

Otmičar koji je identifikovan kao Kreg Bonelo je pokušao da otme djevojčicu i da pobjegne s njom dok se nalazila u kupovini s majkom.

Nakon što mu se majka suprotstavila, ali i ćerka, Bonelo se predao i pustio devojčicu. Ispred prodavnice se zatekao policajac Džon Benen koji u tom trenutku nije bio na dužnosti, ali ga je i pored toga uhapsio stavivši mu lisice.

Poručnik Kalahan je izjavo da nikada u svojoj 10 godina dugoj karijeri nije vidio ništa slično:

“On je stvarno namjeravao da otme djevojčicu naočigled svih u radnji” izjavio je.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/svijet/pokusao-da-otme-djevojcicu-u-trgovini-hrabra-majka-ga-zaustavila-video/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot