Berlin: Državljanin BiH pretukao tri osobe, pa upucan

Objavljeno: 4. 6. 2016 u 07:07h

Tridesettrogodišnji državljanin BiH Srđan P. ranjen je u nedjelju u Berlinu, nakon što je pretukao tri osobe. Ljekari su izveli dvije operacije nad ranjenim državljaninom BiH, prilikom čega su mu odstranjeni dijelovi slezene.

U Srđana je pucala, za sada, nepoznata osoba na parkingu supermarketa u dijelu Berlina Šoneberg. Međutim, policija je kasnije došla do saznanja da napad na Srđana ima i pozadinu, te da on nije samo žrtva napada, zbog čega je policija stalno dežurala ispred njegove bolničke sobe.

Protiv njega je podnesena krivična prijava za nanošenje teških tjelesnih povreda, zbog čega je u srijedu direktno iz bolničkog kreveta sproveden u pritvor.

Kako je ranjeni državljanin BiH ispričao policiji, on se vraćao kući u 04,00 sata ujutro kada su ga tri nepoznate osobe na parkingu Lidla upitale za cigaretu.

Odjednom su nasrnuli na njega, a jedan od napadača je ispalio tri metka, od kojih je jedan pogodio Srđana P. Usput su mu ukrali 700 evra koje je, navodno, spremio za kupovinu automobila.

Ipak, izgleda da je istina drugačija. Policija je sprovođenjem istrage saznala da je obračun počeo pola sata ranije, nekoliko stotina metara dalje, kada je Srđan pretukao tri osobe, među kojima jednog beskućnika, i nanio im teške povrede.

Policiji još uvijek nije poznato da li su mu se ovetile ove osobe ili neko blizak njima, a državljanina BiH očekuje krivična prijava zbog nanošenja teških tjelesnih povreda.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/svijet/berlin-drzavljanin-bih-pretukao-tri-osobe-pa-upucan/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot