Hase: Neću više ni da treniram sa Đokovićem

Objavljeno: 30. 4. 2016 u 07:16h

Holandski teniser Robin Hase pokušao je da odgovori na pitanje kako je igrati protiv trojice najboljih igrača svijeta. Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer dominiraju tenisom u posljednjih 10-ak godina, a Hase kaže da mu je daleko najteže da igra protiv srpskog tenisera, za koga kaže da nema slabost u igri.

“Nemam ideju kako da igram protiv Đokovića. Igrao sam tri puta protiv njega i nisam imao nikakvu ideju kako da igram protiv njega, bio je previše dobar”, rekao je Hase i otkrio zanimljiv detalj.

“Čak sam i trenirao sa njim ove godine, a na treningu je bilo još gore. Odlučio sam da ne treniram sa njim jer to nije dobro za moje samopouzdanje.” Hase smatra da ostali igrači imaju slabosti koje mogu da se eksploatišu.

“Što se tiče ostalih igrača, kao što je Rodžer… On ima sjajan servis, sjajan forhend, ali njegova slabija strana je bekhend. On nije loš, ali je jednostavno njegova slabija strana. Što se tiče Rafe, teško je. Rafa igra veoma snažno i solidno, teško je pobijediti ga, ali mislim da protiv njega morate da miksujete. Nekada zakoračite u teren kod riterna, krenete na mrežu, blefirajte u nekim trenucima. Pokušajte da uđete u njegovu glavu. To su stvari koje možete da pokušate protiv njega”, objašnjava Hase.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/svijet/hase-necu-vise-ni-da-treniram-sa-dokovicem/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])