Beker: Na Vimbldonu bih pobijedio Novaka

Objavljeno: 24. 4. 2016 u 13:32h

Trener Novaka Đokovića Boris Beker rekao je da vjeruje da bi pobiedio najboljeg tenisera svijeta da se sastanu na Vimbldona.

Na pitanje kako bi izgledao meč između njega i Đokovića, da imaju iste rekete, iste patike i istu snagu, Beker je rekao: „Na tvrdoj podlozi ne bih imao šanse. Ali, na Vimbldonu, vjerujte mi, pobijedio bih ga“.

Beker je u zanimljivom intervjuu za italijanski „Il Đornale“ istakao da je sve ono što je srpski teniser postigao posljednjih godina potpuno nevjerovatno.

„Ne mogu da vam kažem ko je najbolji teniser u istoriji. Tenis se mnogo promijenio – reketi, patike, lopte. Mogu da vam kažem da je Rodžer Federer, naravno, najuspješniji, a Novak sigurno ima posebno mjesto u ovom sportu. Sve zavisi od mnogo faktora – žrijeba, igrača sa kojima igrate, da li vam odgovaraju ili ne, vrijeme kada izlazite na teren. Sve što je Novak uradio posljednjih godina je nevjerovatno. I onda je izgubio u Monte Karlu. Jednostavno, nije bio njegov dan. Dešava se, a razlike između pobjede i poraza su nekad veoma male“, naglasio je Beker.

Legendarni njemački teniser se dotakao činjenice da se Rafael Nadal konačno vratio, što je dokazao titulom u Kneževini. „Nisam iznenađen. Rafa je legenda i srećan sam kada pobjeđuje. Osim, naravno, kada igra sa Novakom“, istakao je Beker.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/svijet/beker-na-vimbldonu-bih-pobijedio-novaka/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])