Poljak pijan vozio dijete u automobilu bez guma

Objavljeno: 5. 1. 2016 u 14:13h

Jedan 25-godišnji Poljak šokirao je policijsku patrolu u novogodišnjoj noći u Torunju jer je pijan povezao kod rodbine dvogodišnjeg sina u automobilu bez guma.

Patrola navikla na čudne događaje u najluđoj noći bila je šokirana kada je ugledala automobil bez guma od koga lete iskre i požurila da ga zaustavi.

“Kada su zaustavili automobil vidjeli su da je na sjedištu suvozača bez dječjeg sjedišta, nevezan, dečkić od dvije godine, samo u lakim pantalonama i majici”, rekla je danas poljskoj televiziji TVP.info portparolka policije u Torunju Violeta Dombrovska.

Uz sve to 25-godišnji vozač bio je pijan sa dva promila alkohola u krvi i bez vozačke dozvole pošto mu je zbog saobraćajnih prekršaja ranije oduzeta. Policiji se pravdao da je i on primijetio da sa kolima nije baš sve u redu, ali da se nadao da će nekako i bez guma pijan stići kod rodbine, u selo udaljeno oko 30 kilometara.

Sin je u policijskim kolima sačekao majku, igrajući se policijskim blokčićima. Pijani otac prebačen je u treznilište i zbog izlaganja djeteta opasnosti prijeti mu do pet godina zatvora.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/svijet/poljak-pijan-vozio-dijete-u-automobilu-bez-guma/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot