Pogledajte koreografiju navijača Sjeverne Koreje koja je oduševila svijet (VIDEO)

Objavljeno: 10. 10. 2015 u 09:46h

U kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, Sjeverna Koreja kod kuće je kiksala i odigrala 0:0 protiv Filipina.

Bez obzira na to, i dalje je vodeća u grupi, ima deset bodova iz četiri utakmice, a drugi je Uzbekistan s bodom manje.

Ali, ono što se izdiglo iznad same utakmice jest atmosfera na stadionu. Navijači Sjeverne Koreje, kojih je bilo više od 41 hiljade, napravili su sjajnu atmosferu koja je oduševila svijet.

Prelijepa koreografija u bojama zastave svoje zemlje naišla je uglavnom na pozitivne komentare, iako su neki pisali kako bi se mogli okladiti da je pola ljudi na stadionu bila natjerana da to radi.

https://www.youtube.com/watch?v=oIvedqYBkhw

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/svijet/pogledajte-koreografiju-navijaca-sjeverne-koreje-koja-je-odusevila-svijet-video/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])