Nadal: Niko nije nepobjediv, ali Novak je druga priča

Objavljeno: 4. 10. 2015 u 10:13h

Rafael Nadal istakao je da niko nije nepobjediv, pa ni Novak Đoković, ali da je najbolji teniser svijeta igra u kontinuitetu kao niko drugi.

“Niko nije nepobjediv, ali svi mogu da vide da je nivo na kojem Novak igra u posljednje vrijeme nevjerovatno visok. Mogu samo da mu čestitam jer znam koliko je teško igrati tako dobro u dužem vremenskom periodu“, rekao je Nadal.

Španski teniser je dodao da se divi Rodžeru Federeru i da je Švajcarac vjerovatno najbolji igrač “bijelog sporta” u istoriji.

“Federeru se divim jer je nevjerovatno ono što je on uradio za svijet tenisa u prethodnih 12 godina. On je vjerovatno najboolji teniser u istoriji, a činjenica da može da igra najbolje sa 34 godine govori i da je njegovo fizičko i mentalno stanje odlično. To je sjajno za njega, ali i za tenis“, zaključio je Nadal.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/svijet/nadal-niko-nije-nepobjediv-ali-novak-je-druga-prica/||claudebot