Holivudska glumica nestala prije 32 godine i nikada je više niko nije vidio

Objavljeno: 4. 10. 2015 u 08:32h

Uz karijeru modela Tami Lin Lepert je počela da gradi i holivudsku karijeru, a onda se na jednoj zabavi desilo nešto što niko nije mogao da shvati.

Tami Lin Lepert bila je model i glumica. Već kao djevojčica je počela da se bavi modom i učestvovala je u preko 300 izbora za ljepotu. Uz karijeru modela počela je da gradi i glumačku karijeru. Pojavila se u nekoliko filmova od kojih je najzapaženiji bio “Scarface” s Al Paćinom.

Na jednoj zabavi 1982. godine dogodilo se nešto što niko nije mogao da shvati. Tami je počela da pokazuje znakove paranoje, postajala je nasilna. Takvo ponašanje ponovilo se tokom snimanja filma “Scarface”. Snimajući vrlo brutalnu scenu Tami je doživjela nervni slom i postala je histerična od samog pogleda na vještačku krv. Nakon te epizode, neko vrijeme provela na psihijatriji. Oporavila se i napustila bolnicu.

Tog 6. jula 1983. prijatelj ju je vozio od kuće njenih roditelja. Tokom vožnje je došlo do svađe. Izašla je iz automobila i više je niko nikada nije vidio. Zanimljivo je da policija nikada nije njenog prijatelja, koji ju je posljednji vidio, smatrala za osumnjičenog iako je njena majka izjavila da joj je Tami priznala da ga se plašila.

Na početku istrage policija je sumnjala da je Tami jednostavno pobjegla, ali vremenom su se pojavile brojne druge teorije. Jedna teorija uključuje serijskog ubicu Kristofera Vajldera koji je ubijao mlade manekenke, a ubistva su se događala baš u vrijeme Taminog nestanka. Drugi smatraju da je Tami ubijena jer je znala za pranje novca i prodaju droge u holivudskim krugovima.

Ni jedna od tih teorija nikada nije potvrđena, a Tami se, nakon 32 godine, i dalje vodi kao nestala osoba.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/svijet/holivudska-glumica-nestala-prije-32-godine-i-nikada-je-vise-niko-nije-vidio/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])