SP: Vaterpolisti Srbije očekivano pobijedili Japan

Objavljeno: 29. 7. 2015 u 18:04h

Vaterpolo reprezentacija Srbije savladala je danas u Kazanju selekciju Japana sa 19:9 (2:1, 6:2, 5:3, 6:3), u utakmici 2. kola D grupe prvenstva svijeta.

Očekivanim uspjehom izabranici selektora Dejana Savića praktično su otvorili vrata direktnog plasmana u četvrtfinale, nakon što su prethodno na startu nadigrali glavnog konkurenta u grupi, Crnu Goru (11:8).

U poslednjem 3. kolu Srbija se u petak od 11.10 sati sastaje sa Australijom, koja je ranije danas odigrala protiv Crne Gore neriješeno 5:5 (0:2, 1:1, 1:1, 3:1).

Tabela: Srbija 4 boda, Australija 3, Crna Gora 1, Japan 0.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/svijet/sp-vaterpolisti-srbije-ocekivano-pobijedili-japan/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])