Novak nadigrao Tomića, na redu je Anderson!

Objavljeno: 3. 7. 2015 u 20:18h

Novak Đoković sigurnim koracima grabi ka završnici Vimldona na kojem brani titulu.

Novak se očigledno oporavio od poraza u finalu Rolan Garosa, a prikazano do sada budi nadu da navijači najboljeg tenisera planete mogu da se nadaju još jednom velikom uspjehu. Nije Nole imao lake rivale na startu turnira, ali su Kolšrajber, Neiminen i Tomić morali da pruže ruku Đokoviću i da mu čestitaju na zasluženim pobjedama. Naredni rival Novaka biće neugodni momak iz Južne Afrike, Kevin Anderson. Tomić iz Australije je poražen sa ubjedljivih 6:3, 6:3, 6:3.

Duel Novaka Đokovića i Bernarda Tomića nije opravdao očekivanja ljubitelja tenisa koji su očekivali veliku borbu i neizvjestan meč. Novak je bio raspoložen za igru, lako je izlazio na kraj sa Tomićem koji bi vjerovatno ostvario daleko bolje rezultate u karijeri da ne živi boemskim životom. Novak je brzo poveo sa 2:0, kontrolisao je dešavanja na terenu. Bio je motivisan i bilo je jasno da je samo pitanje kojim će rezultatom izboriti plasman u osminu finala. Na kraju 6:3, 6:3, 6:3.Naredni rival, već pomenuti Anderson je sa ubjedljivih 3:0 slavio protiv Argentinca Majera.

Izvor: N1

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/svijet/novak-nadigrao-tomica-na-redu-je-anderson/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])