Ivanović ubjedljiva u prvom kolu

Objavljeno: 29. 6. 2015 u 20:00h

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović uspješno je startovala na Vimbldonu, pošto je danas u prvom kolu pobijedila Ji Fan Si iz Kine sa 6:1, 6:1.

Ivanovićeva je odigrala odlican meč i od početka do kraja susreta kontrolisala rezultat.

Njena protivnica u drugom kolu biće Betani Matek Sends iz SAD, koja je bila bolja od Belgijanke Alison van Ujtvank sa 6:3, 6:2.

Biće to njihov treći međusobni duel, a trenutno je skor 1-1. Posljednji put sastale su se 2013. godine u Madridu i slavila je Ivanovićeva sa 6:7 (10:12), 6:3, 6:2.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/svijet/ivanovic-ubjedljiva-u-prvom-kolu/||claudebot