Đoković prvi nosilac na Vimbldonu

Objavljeno: 24. 6. 2015 u 14:55h

Branilac titule i prvi igrač svijeta, Novak Đoković, postavljen je za prvog nosioca na Vimbldonu.

Za njim idu Rodžer Federer, Endi Mari, Stan Vavrinka i Kei Nišikori. Među deset našli su se i Tomaš Berdih, Miloš Raonić, David Ferer, Marin Čilić i Rafael Nadal.

Iako su mnogi to očekivali, posebno u slučaju upravo Nadala, organizatori nisu iskoristili mogućnost da u određivanju nosilaca promijene redoslijed u odnosu na pozicije na ATP listi.

Viktor Troicki je postavljen za 22. nosioca.

U ženskoj konkurenciji prvi nosilac je Serena Vilijams. Prate je Petra Kvitova, Simona Halep, Marija Šarapova, Karolina Voznijacki i Lusi Šafaržova. Ana Ivanović je ove godine sedmi nosilac, Jelena Janković 28. Među deset prvih nosilaca kod dama su još Ekaterina Makarova, Karla Suarez Navaro i Karolina Pliskova.

U muškom dublu, Nenad Zimonjić i Marćin Matkovski postavljeni su za sedme nosioce.

Vimbldon počinje u ponedeljak, 29. juna.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/svijet/dokovic-prvi-nosilac-na-vimbldonu-2/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])