Đoković kreće u pohod na Rolan Garos

Objavljeno: 26. 5. 2015 u 10:38h

Trećeg dana na Rolan Garosu na teren će četvoro srpski tenisera, po dvoje u singlu i dublu. U pojedinačnoj konkurenciji igraće Novak Đoković i Jelena Janković, a u dublu će nastupiti Dušan Lajović i Nenad Zimonjić.

Duelom sa Jarkom Nieminenom Novak Đoković počinje pohod na Rolan Garos, jedini Gren Slem koji mu nedostaje. Najbolji teniser svijeta sastaje se sa Fincem na centralnom terenu Filip Šatrije, a njihov meč, koji je treći na programu, počeće ne prije 14.30 časova.

Jelenu Janković u prvom kolu čeka okršaj sa Bugarkom Sesil Karatančevom. Meč je postavljen na teren broj tri, treći je po redu poslije dva muška singla.

Posljednji meč na terenu broj 11 igra Nenad Zimonjić koji zajedno sa Marcinom Matkovskim počinje takmičenje u konkurenciji parova duelom sa Markusom Danielom i Stivom Darsisom.

U utorak u dublu startuje i Lajović, on i Santijago Hiraldo na terenu broj 14. igraju drugi meč dana protiv Tristana Lamasina i Johana Tatlota.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/svijet/dokovic-krece-u-pohod-na-rolan-garos/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])