Evo šta znače Mesijeve tetovaže

Objavljeno: 6. 5. 2015 u 15:13h

Tatu majstor Roberto Lopes otrkio španskim medijima šta je crtao po tijelu Lea Mesija.

Posljednjih desetak godina trend među fudbalerima je da “šaraju” tijelo raznim tetovažama.  Ni jedan od najboljih među njima, Argentinac Leo Mesi, nije odolio. I njegovo tijelo je ukrašeno raznim sličicama i porukama.

Posljednja koju je uradio ima višestruko značenje, odnosno simboliše razne stvari. O čemu je riječ španskim medijima je otkrio čovjek koji je te tetovaže uradio – Roberto Lopes.

“Kod lakta su ornamenti prozora Sagrada Familije, jednog od simbola Barselone. Mesi je bio precizan u svojim željama. Barselona je njegov život, mogao je da živi i da igra bilo gdje na svijetu, ali on želi da bude tu”, rekao je tatu majstor.

Objasnio je i značenje ostalih tetovaža:

“Na ruci je i sat kao simbol vremena. Potom cvijet lotusa koji raste na neočekivanim mjestima. On predstavlja njegov talenat. Tu je i karta Južne Amerike sa ucrtanim Rozariom, njegovim rodnim gradom”.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/svijet/evo-sta-znace-mesijeve-tetovaze/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])