Banjalučani se javili iz Nepala: Situacija je jako teška, molimo se za ovaj narod

Objavljeno: 28. 4. 2015 u 21:43h

U Nepalu se za vrijeme zemljotresa zateklo i nekoliko Banjalučana. Jedan od njih je i Marko Kremenović, koji se trenutno nalazi u ovoj zemlji koju je pogodio razoran zemljotres.

Kremenović se javio putem društvene mreže Facebook i poručio da su oni dobro.

“Hvala vam svima što brinete, ali ne mogu svima posebno odgovarati, jako je slab internet i telefoni ne rade. Situacija je jako komplikovana, za jedan dan nas je pogodilo oko 26 zemljotresa. Na sreću, ja i moj tim smo dobro”, poručio je Kremenović i ističe da se dosta ljudi vraća nazad, ali da je njihov plan da nema vraćanja dok se ne popnu na cilj.

Alpinista i fotograf iz Banjaluke Petar Pećanac takođe se javio iz Nepala kazavši da su on i grupa planinara na sigurnom.

On je vodio grupu avanturista na šesnaestodnevno pješačenje do baznog kampa na 4.200 metara nadmorske visine. Pećanac, koji je 2007. godine postao prvi alpinista iz BiH koji se popeo na Mount Everest, javio se takođe putem svoje Facebook stranice porodici i prijateljima.

“Poruka za moje prijatelje. Svi smo dobro i na sigurnom. Molimo se za narod Nepala. Hvala vam na porukama i podršci”, napisao je Pećanac.

Izvor: Klix.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/svijet/banjalucani-se-javili-iz-nepala-situacija-je-jako-teska-molimo-se-za-ovaj-narod/||claudebot