Vraćaju se Skali i Molder!

Objavljeno: 25. 3. 2015 u 14:29h

Popularna serija “Dosije X” Krisa Kartera uskoro će se vratiti na male ekrane jer tokom ljeta počinje snimanje novih šest epizoda, potvrdio je Foks.

Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson ponovo će glumiti detektive Moldera i Skali, a kreator serije Kris Karter opisao je period od posljednje epizode kao “13-godišnju pauzu za reklame”.

“Dobra vijest je da je svijet postao toliko čudan, da je sada idealno vrijeme da ispričamo ove priče”, rekao je on, a prenosi Guardian.

Međutim, nova sezona će imati samo šest epizoda. Originalna serija otkazana je 2002. iako su Duhovni i Anderson kasnije igrali u filmu “X-Files: I want to Believe” 2008.

Glasine o povratku serije kružile su internetom godinama, a “Skali i Molder” su 2013. raspalili maštu mnogih ljubitelja serije, kada su 2013. nagovijestili da bi moglo doći do nove saradnje.

Duhovni je kasnije ostvario uspjeh ulogom u seriji “Kalifornikacija” dok se Andersonova okrenula britanskoj televiziji i pozorištu gdje je ostvartila više zapaženih uloga, uključujući i rolu detektivke Stele Gibson u krimi seriji “Pad” (The Fall).

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/svijet/vracaju-se-skali-i-molder/||claudebot