Crna Gora: Ubio rođaka, pa leš bacio u vatru

Objavljeno: 24. 7. 2016 u 13:57h

Fikret Orahovac /42/ ubio je u mjestu Vladne u Tuzima kraj Podgorice rođaka Fahrudina Orahovca /48/, pa leš bacio u vatru, saopštila je crnogorska policija.

Policija je saopštila da se zločin desio sinoć u 23.30 časova i da je prvo došlo do tuče dvojice rođaka u kojoj je Fahrudin Orahovac zadobio povrede koje su ga koštale života.

Nakon toga, Fikret Orahovac je Fahrudinovo tijelo bacio u vatru koja je već gorjela pored lokalnog puta Mataguži-Skadarsko jezero u mjestu Lugovi. Vatra se ubrzo ugasila, pa tijelo nije ugljenisano.

Policija je ubrzo uhapsila Fikreta Orahovca koji je priznao da je izvršio zločin.

Izvršen je uviđaj sa višim državnim tužiocem u Podgorici, a u toku je kriminalistička obrada.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/region/crna-gora-ubio-rodaka-pa-les-bacio-u-vatru/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot