Sutra dan žalosti u Vojvodini zbog petostrukog ubistva u Žitištu

Objavljeno: 2. 7. 2016 u 17:53h

 Na teritoriji AP Vojvodine sutra je danas žalosti povodom petorostrukog ubistva kafiću u Žitištu, odlučila je pokrajinska Vlada.

Policija je uhapsila muškarca čiji su inicijali Siniša Zlatić (38) koji je protekle noći iz vatrenog oružja ubio petoro ljudi i ranio najmanje 20 u kafiću “Makijato” u mjestu Žitište kod Zrenjanina, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Zločin se dogodio protekle noći u 1.40 časova kada je Zlatić ušao u kafić, ispalio više hitaca iz automatskog oružja i tom prilikom ubio svoju suprugu i još jednu žensku osobu.

Zlatić je poslije toga nastavio da puca po ljudima koji su se u tom trenutku nalazili u kafiću. Rafali su pokosili još tri osobe i ranili dvadesetak ljudi.

Zrenjaninska policija uhapisla je Zlatića, a uviđaj je trajao danas do ranih jutarnjih časova.

Istraga o ovom zločinu je u toku.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je jutros u Žitištu, da je motiv petorostrukog ubistva, najverovatnije, ljubomora.

izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/region/sutra-dan-zalosti-u-vojvodini-zbog-petostrukog-ubistva-u-zitistu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot