Filmska potjera u Budvi: Skočio u more bježeći od policije

Objavljeno: 26. 6. 2016 u 17:31h

Policijska akcija hapšenja Nikšićanina Dragana Sukurice (23), nakon što je uhvaćen u krađi u hotelskoj sobi turističkog naselja “Slovenska plaža“ ličila je na scene iz akcionih filmova.

U hapšenju Sukurice morala je da se uključi i Plovna jedinica.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti” iz policije, Nikšićanin je prije dvije noći uskočio u hotelsku sobu u kojoj su bile turistkinje iz Azerbejdžana.

Uspio je da ukrade torbice sa novcem i mobilnim telefonima i nakit, dok su turistkinje spavale.

Nakon što je iskočio iz apartmana, Sukuricu je primijetio policajac, koji je odmah alarmirao kolege i započela je potjera.

Nikšićanin je uspio da pobjegne iz turističkog kompleksa, ali su ga na izlazu dočekale policijske patrole.

Kada je vidio da je upao u zamku, Sukurica je odlučio da skoči u more ostavljajući za sobom plijen.

Počeo je da pliva ka ostrvu Sveti Nikola.

Tada su policijski inspektori pozvali kolege iz Plovne jedinice koja se uključila u akciju hvatanja Nikšićanina.

Policijski gliser je presretnuo Sukuricu kod bova nedaleko od gradske luke, gdje je uhvaćen i priveden do luke, gdje su ga preuzeli inspektori kriminalističke službe.

Sukruca, kome se na teret stavlja krivično djelo teška krađa, priveden je kod zamjenika osnovnog državnog tužioca, koji ga nakon saslušanja pustio da se brani sa slobode. Sukurica je od ranije poznat policiji po krađama.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/region/filmska-potjera-u-budvi-skocio-u-more-bjezeci-od-policije/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])