Treća sreća: Bora Đorđević se ponovo oženio

Objavljeno: 8. 5. 2016 u 13:48h

Frontmen grupe “Riblja čorba” prije tri dana u tajnosti se vjenčao sa djevojkom Dubravkom u opštini, a nakon toga sa prijateljima otišao na ručak u jedan restoran.

Kako “Blic” saznaje, Bora Đorđević nije želio previše da priča o svom vjenčanju, pa je tako odlučio da intimnim činom pred matičarem i kumovima izgovori sudbonosno “da” svojoj znatno mlađoj djevojci koja je porijeklom iz Slovenije.

“Bora već duže vremena razmišlja o tome da se oženi. Njegova okolina nije bila oduševljan ovom idejom, s obzirom na to da iza sebe ima već dva braka, ali je na kraju ipak bilo po njegovom. Razgovarao je sa Dubravkom i riješili su da to bude skromno vjenčanje u opštini, a da nakon toga zajedno sa kumovima i nekoliko bliskih prijatelja odu na ručak. Vjenčanje je bilo prije tri dana” otkriva izvor za “Blic”.

“Mnogi se pitaju šta radim u Ljubljani sa mladom ribom. Mi jedemo dijetalnu hranu i pješačimo po planinama, tako me je natjerala da smršam dvadeset kilograma” ispričao je Bora jednom prilikom i tada po prvi put priznao da ima mlađu djevojku, o kojoj javnost malo toga zna.

Pjevač je bio u braku sa suprugom Draganom trideset godina. Njih dvoje su se razveli 2007. godine, nakon čega je ona preminula. Dvije godine kasnije oženio se sa mlađom djevojkom, Aleksandrom, koju je ostavio poslije četiri godine.

Izvor: Blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/region/treca-sreca-bora-dordevic-se-ponovo-ozenio/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])