Pjevačica Jelena bila žrtva osvete: Policija ispituje Zoranove poslovne partnere

Objavljeno: 30. 4. 2016 u 13:51h

Policija još nema zvaničnih informacija o ubistvu pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović, ali su istragu usmjerili ka provjeri privatnih i poslovnih kontakata njenog supruga Zorana Marjanovića. Pojedini listovi čak navode da je pokojna Jelena navodno pjevala za dugove svoga supruga.

“Tragajući za dokazima posljednjih dana provjeravaju se Zoranovi saradnici iz javnog života. To se sve radi kako bi se utvrdilo da li je neko iz osvete Marjanoviću ubio ženu koju je volio. Policija će razgovarati i sa ljudima sa estrade. Provjeravamo da li je Zoran nekome nešto dugovao. Pitali su ga da li sumnja na nekoga, ali je on, da li zbog sedativa, straha ili iz neznanja, sve to demantovao”, objašnjava sagovornik lista Alo.

Zbog ovih provjera, on ne isključuje mogućnost će na informativni razgovor ponovo biti priveden Zoran, a možda i cijela porodica Marjanović, prenose mediji.

Proteklih dana policija je mještanima pokazivala slike mladića starog oko 30 godina koga su snimile kamere u blizini nasipa 2. aprila, kada je Jelena viđena posljednji put.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/region/pjevacica-jelena-bila-zrtva-osvete-policija-ispituje-zoranove-poslovne-partnere/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot