Novi Pazar: Bivši bokser u sekundi ostao bez majke, supruge i dvogodišnje kćerke

Objavljeno: 30. 4. 2016 u 08:45h

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći, u direktnom sudaru dva automobila, koja se oko 22 sata dogodila na magistralnoj cesti Novi Pazar – Sjenica, kod mjesta Dubinje, život su izgubili majka, dijete i baka.

Tako je tragično nastradala porodica bivšeg boksera iz Novog Pazara Amela Šipčanina koji je u jednom trenutku izgubio majku Ajku (50), suprugu Binaidu Muratović (26) i dvogodišnju kćerku, dok je on teško povrijeđen.

Oni su se nalazili u automobilu zastava 101, koji se prema Sjenici kretao iz smjera Novog Pazara, te se direktno sudario s passatom, za čijim upravljačem je bio A.K.

“Pacijent Amel Šipčanin je primljen s višestrukim prelomima i životno je ugrožen. Nakon intervencije liječnika, njegovo stanje je bilo stabilno i konstantno se prati”, navodi Danijela Milićević, portparolka bolnice u Užicama.

Vozač passata lakše je povrijeđen i zadržan je u policiji. Među rođacima i prijateljima Šipčanina vlada muk. Niko nije spreman govoriti o tragediji koja ih je zadesila. Samo se nadaju da će se Amel oporaviti i da njegova druga kćerka Nejla (4) neće odrastati bez oca i majke.

Izvor: Nezavisne/Vecernji list

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/region/novi-pazar-bivsi-bokser-u-sekundi-ostao-bez-majke-supruge-i-dvogodisnje-kcerke/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])