Troicki u finalu Sofije

Objavljeno: 7. 2. 2016 u 10:02h

Viktor Troicki plasirao se u finale ATP turnira u Sofiji, gdje će mu rival biti Roberto Bautista-Ahut.

Srpski teniser je kao drugi nosilac u polufinalu poslije preokreta savladao Slovaka Martina Kližana 4:6, 6:3, 7:5.

Troicki će se za četvrtu titulu u karijeri boriti sa Špancem Bautista-Ahutom, prvim favoritom turnira, s kojim se do sada nije sastajao.

Španac je u prvom polufinalu nadigrao Luksemburžanina Žila Milera sa 7:6(5), 6:4, osvojivši 75% poena na svoj prvi servis.

Bautista-Ahut je ove godine već igrao jedno finale, u Oklandu je osvojio treću titulu u karijeri, a ove godine ima skor 11-2.

Na Australijen openu je stigao do osmine finala.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/region/troicki-u-finalu-sofije/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot