Stravičan zločin u Bačkoj: Pljačkaši ubili, pa zapalili penzionera

Objavljeno: 7. 2. 2016 u 09:44h

Branko Kuljanski (66) iz Stapara, kako nezvanično saznaje Blic, ubijen je pa zapaljen u svojoj kući nakon obračuna sa pljačkašima.

On je, kako se pretpostavlja, zatekao pljačkaše i pokušao da se obračuna sa njima, a oni su ga pretukli, vezali žicom i izboli nožem, da bi na kraju zapalili dio kuće i pobjegli.

Njegova ćerka Milanka Cmiljski kaže da se čula sa ocem kobne noći.

“Čuli smo se u sredu uveče, rekao je da će doći kod mene u Sivac, niko nije slutio tragediju” kaže uplakana Milanka.

Kako svjedoče meštani Stapara, Branko je živeo sam, a supruga mu je preminula prije nekoliko godina. Nikada nije bio u sukobu sa komšijama, već je važio za dobrog čovjeka i domaćina. Prema njihovom svjedočenju, da nešto nije u redu shvatili su kada je jedan od komšija vidio muškarca kako bježi kroz Brankovo dvorište.

“Komšiji se učinilo da vidi nekog kako beži kroz dvorište. Onda je prišao i video dim. Pozvao je vatrogasce, a kada su ušli u kuću, Branko je već bio ugljenisan. U prvi mah svi su mislili da je možda nešto zaboravio na šporetu, pa da se kuća upalila” dodaju komšije.

Obdukcija obavljena u Novom Sadu pokazala je da je starca usmrtio ubod nožem, a zbog ovog slučaja u selu je zavladao strah.

“Ovo je užasno, ljudi se pitaju da li da izlaze noću na ulicu” priča mlađa Staparka.

Potraga za ubicom

Prema riječima Ljubice Obradović, zamjenika višeg javnog tužioca u Somboru, riječ je o ubistvu. Tužilaštvo vodi predistražni postupak protiv N. N. osoba.

Policija je i juče obavljala uviđaj u kući ubijenog Branka.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/region/stravican-zlocin-u-backoj-pljackasi-ubili-pa-zapalili-penzionera/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot