Stravična nesreća u Hrvatskoj: Prevrnuo se automobil sa osam djevojaka, dvije poginule

Objavljeno: 29. 11. 2015 u 08:47h

Dvije osobe poginule su, četiri su teže, a još dvije lakše povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila iza ponoći na cesti Pula-Fažana, saopštila je noćas istarska policija.

Okolnosti nesreće još se ispituju, a uviđaj koji je u toku obavlja saobraćajna policija i županijski državni tužilac.

Prema nezvaničnim informacijama hrvatskih medija, u nesreći je učestvovalo samo jedno vozilo. Povrijeđene osobe prevezene su u pulsku Opštu bolnicu.

“Glas Istre” saznaje da je do nesreće došlo kada se “sitroen”, u kojem je bilo osam djevojaka, kretao prema Puli, te iz zasad nepoznatog razloga u blagom lijevom zavoju otklizao i u klizanju prešao preko lijeve, suprotne trake i lijevom zadnjom stranom udario u stablo.

Zbog siline udarca, jedna djevojka je izbačena iz vozila i na mjestu je preminula, dok je druga preminula djevojka bila pored automobila.

Izvor: Jutarnji.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/region/stravicna-nesreca-u-hrvatskoj-prevrnuo-se-automobil-sa-osam-djevojaka-dvije-poginule/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot