Poplave u Tetovu: Pronađena tijela četvero stradalih, nestala šestogodišnja djevojčica

Objavljeno: 4. 8. 2015 u 15:40h

Najmanje pet osoba, među kojima četvoro djece, poginulo je u snažnom nevremenu koje je prethodnog dana pogodilo oblast Tetova, na sjeverozapadu Makedonije.

Najteža situacija u poplavljenim područjima Makedonije trenutno je u tetovskom selu Šipkovica gdje su angažovane sve raspoložive spasilačke ekipe.

Jedna osoba od 83. godine poginula je u Šipkovici zajedno s jednim djetetom uzrasta od 14. godina i bebom od godinu i pol.

U Tetovu je, takođe, poginulo dijete od sedam godina.

Potvrđeno je kako se u Šipkovici traga za šestogodišnjom djevojčicom. Spasioci su pronašli tijela četvero stradalih.

Osim stradalih u poplavama, u cijelom tetovskom regionu povrijeđeno je 11 osoba. Četiri vozila su oštećena u Tetovu, dok građani iz sata u sat prijavljuju štete na objektima koje su izazvale poplave nakon jučerašnjih obilnih kišnih padavina.

Kako javljaju reporteri AA, spasilačke ekipe su na terenu i pokušavaju osigurati pristup Šipkovici, bager trenutno radi na sanaciji oštećenog dijela puta kako bi ponovo bio prohodan za vozila.

Iz Gradske uprave Tetovo poručuju građanima da koriste sve svoje kapacitete i ljudstvo u čemu pomažu i susjedne opštine.

Kako izvještava reporter AA s lica mjesta, vremenski uslovi zasad su stabilni, nema kišnih padavina što olakšava rad spasilačkih ekipa.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/region/poplave-u-tetovu-pronadena-tijela-cetvero-stradalih-nestala-sestogodisnja-djevojcica/||claudebot