Tragedija na Plitvicama: Žena (54) pala s vrha kanjona u jezero i poginula

Objavljeno: 27. 7. 2015 u 15:35h

Slovačka turistkinja poginula je u Nacionalnom parku Plitvice, nakon što je pala s vrha kanjona u jezero, s visine od 70 metara.
Smrt slovačke turistice reporterki Dnevnika Nove TV Barbari Štrbac potvrdila je direktor NP Plitvice te istaknula da je žena u trenutku pada bila na području koje se nalazi izvan označenih staza.

Nesrećna žena se popela na stijenu kako bi fotografirala prirodu i slapove, no pod njezinim nogama se odlomio komad stijene i ona je pala 70 metara niže u jezero.

‘Danas u 11:44 sata, centar 112 PU ličko-senjsku obavijestio je da je u Nacionalnom parku Plitvička jezera, 54-godišnja slovačka državljanka pala u provaliju.

Portparol NP Ognjen Borčić je kazao da do završetka očevida ne mogu iznositi nikakve detalje nesreće, te naglašava da Uprava parka izražava žaljenje zbog ovog potresnog događaja.

Izvor: Dnevnik.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/region/tragedija-na-plitvicama-zena-54-pala-s-vrha-kanjona-u-jezero-i-poginula/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])