Još samo danas ulaznice za EXIT festival po promotivnoj cijeni!

Objavljeno: 30. 6. 2015 u 18:44h

Podsjećamo da se ulaznice za EXIT festival u Banjoj Luci po promotivnoj cijeni mogu kupiti još samo danas!

Podsjećamo i da se EXIT Takeover završava predstojećeg vikenda uz banjalučki DJ dvojac Digital Seekers (Tibor & Kazo). Sa ukupno 14 zabava u gradu na Vrbasu i nastupe lokalnih i regionalnih izvođača (DJ Rahmanee, Feđa Knajdl, DJ Woodie, Digital Seekers), odnosno bendova Straight Jackin  i Alexandria, EXIT Takeover se približio onoj 15 zabavi koja će se odvijati na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, u 4 dana 15. izdanja EXIT Festivala, koji će se održati od 09. do 12. jula.

Banjalučani su posebno bili oduševljeni konceptom Silent Disco, koji je zahvaljujući prijateljima eventa, pivari Nektar, uspješno predstavljen minulog vikenda (27.06.) na krovu Narodnog pozorišta Republike Srpske.

Silent Disco je koncept koji podrazumijeva da svaki posjetilac dobije slušalice na kojima može da bira kojeg od prisutnih DJ performera želi da sluša i naravno dobro se zabavi. Ljudi DJ pulta te večeri bili su porparol EXIT Festivala Filip Jakovljević a.k.a. DJ Filly, dugogodišnji Radio DJ Vanja Babić, Martin Boltižar i Danijel Dakić, koji su ponudili dio atmosfere čuvene Silent Disco bine u kojoj će i ove godine moći uživati svi posjetioci EXIT i SeaDance Festivala.

EXIT Takeover se završava uz prijatelje eventa pivaru Nektar u petak 03. jula u Cafe galeriji Delta, sa nastupom Digital Seekersa, čiji je DJ set nedavno potvrđen u udarnom terminu zadnjeg dana programa na Radio As FM bini EXIT festivala.

Ulaznice još danas možete kupiti po promotivnoj cijeni od 116 KM, a prodajna mjesta u Banjaluci su: Turistička agencija Sebastijan, Turistička agencija MG Tours i Mjenjačnica Exchange.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/region/jos-samo-danas-ulaznice-za-exit-festival-po-promotivnoj-cijeni/||claudebot