X Factor: Banjalučanka Milica Lojić ide dalje!

Objavljeno: 28. 4. 2015 u 10:10h

Mentori Željko i Tonči ozbiljno testirali pravila X Faktora!

Pjevajući singl Jelene Tomašević “Med i žaoka“ Milica je oduševila publiku, ali i žiri što je bilo dovoljno za prolazak.

“Malo si se uplašila. Ti si mlada, a ovo je bilo tehnički savršeno. Imaš li protiv ako ti kažem da danas zauzmeš stolicu broj tri“, na početku je prokomentarisao njen nastup član žirija i mentor njene grupe Željko Joksimović.

“Imaš ono nešto. Simpatična si, mlada, ali sa zrelim glasom“, bile su riječi Tončija Huljića nakon Miličinog nastupa.

Međutim svoje mjesto tokom rotacije morala je da ustupi drugoj djevojci, da bi je na kraju ipak spasio mentor druge grupe Tonči Huljić.

x2

Željko, koji je bio mentor starijima od 27 u prošloj sezoni – i pobedniku Danijelu Kajmakoskom – ovoga puta je dobio, kako sam kaže “najnežniju grupu”. Djevojke su njegovi puleni!

“Nije mi lako, ja imam ćerku njihovih godina, zamišljam kako bi joj bilo da joj dođe, kao, neki mentor, i pošalje je kući”, huktao je Željko.

Od sinoć znamo da su pravila takva da ima šest stolica, i kada se one popune, neko mora da “izleti” da bi neko sjeo na njegovo mjesto. Ali, Joksimović je odlučio da pravila izlete kroz prozor!

Djevojke su se ređale pred njim, bilo je odličnih, bilo je prosječnih, a zauzimale su stolice, ustajale, plakale, smijale se, nakon sat vremena, više se nije znalo ko na čijoj stolici sjedi.

Vraćao je neke koje je želio da čuje ponovo, neke pozivao ponovo, a zatim slao kući bez da ih ponovo čuje (“znaš ti šta mi se nije dopalo kod tebe, a ako ne znaš, doviđenja”).

Istakla se babica Katarina koja je pjevala pod upalom plućne maramice, klinke Tijana i Magdalena koje već pjevaju “kao velike”, kao i crvenokosa rokerka Marija.

x3

Izostali su neprijatni komentari, kakvih je bilo sinoć, a Željko je čak ostao bez svoje stolice, pošto je u jednom trenutku iznio na binu i dao takmičarki da sjedne – nije bilo dovoljno stolica da se smjeste sve kandidatkinje. Na kraju, Željko je odabrao svoju šestorku. Dalje nastavljaju Katarina, Marija, Iva, Tijana, Magdalena i Antonija.

Tonči je takođe testirao strpljenje publike, ali i produkcije. Njegovi puleni biće grupe, što postojeće, što “sklepane” od takmičara koji su se prvobitno predstavili kao individualci. Izbacio je dvije Crnogorke koje su pjevale tradicionalnu muziku, stisnuo zube i na istom osnovu izbacio i jednu klapu, a makedonski duo, MC i jpevačica, sami su sebi popločali put do izlaznih vrata nastupom ispod prosjeka. Huljić je takođe vraćao i mijenjao izvođače, a pokušao je i da prekrši pravilo X Faktora i spoji dvije grupe u jednu, kako bi zadržao obje.

Tonči je, nakon poduže “borbe” sa publikom i samim sobom, zadržao boj bendove Hajp i 9Control kom je dodao takmičara Harisa, ženski trio U La La, Anđeline kojima je dodao Milicu Lojić, Infinitas, i senzacionalni duo Adnana i Tarika, bitboksera i sjajnog mladog vokala.

Osim Milice Lojić u nastavak takmičenja prošao je još jedan takmičar iz BiH – Amel Ćurić.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/region/x-factor-banjalucanka-milica-lojic-ide-dalje/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])