Banjalučani uz Zvezdu u Zagrebu

Objavljeno: 27. 4. 2015 u 15:10h

KK Crvena Zvezda na trećoj utakmici finalne serije ABA lige protiv Cedevite u Zagrebu imaće podršku nekoliko desetina navijača iz Banjaluke.

Ekipa Dejana Radonjića vodi 2:0 u seriji i prvu meč loptu za osvajanje titule prvaka regionalne lige imaće u srijedu u Zagrebu.  Na tom odlučujućem meču u Domu sportova Zvezda će imati podršku i svojih navijača, a dio njih stići će i iz Banjaluke.

Karte za ovaj meč prodaju se u Banjaluci u agenciji “MG Travel” po cijeni od 8 KM, a interesovanje je, kako su rekli u ovoj agenciji, zasad dobro.

“Dolaze nam ljudi i zasad smo prodali dvadesetak ulaznica. Veće interesovanje bilo je za evroligaške utakmice Zvezde u Beogradu, ove sada se ipak igraju u Zagrebu, ali očekujemo da ćemo u ovih dva-tri dana prodati još ulaznica”, rekli su u agenciji “MG Travel”.

Prema saznanjima MONDA, još najmanje toliki broj navijača Zvezde iz Banjaluke je ranije već kupio ulaznice preko interneta i organizovao odlazak u Zagreb, pa bi Zvezda u Domu sportova trebala imati podršku bar jednog “autobusa” Banjalučana.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/region/banjalucani-uz-zvezdu-u-zagrebu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])